Homepage Blog Weerbericht +6 uur Informatie

Vandaag vrij zonnig en droog, dinsdag meer bewolking

Geschreven door het KNMI

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vanmiddag] is het vrij zonnig en het blijft droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 14°C op de Wadden tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. De wind is matig, langs de kust vrij krachtig, en waait uit het noordoosten. Langs de zuidwestkust wordt de wind in de loop van de middag mogelijk krachtig, windkracht 6.
[Vanavond] is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

[Komende nacht] is het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het oosten tot 10°C in het Waddengebied. Er staat een zwakke tot matige, aan de westkust vrij krachtige, noordenwind.

[Morgenochtend] raakt het van het noorden uit op veel plaatsen bewolkt, alleen in het zuiden blijft de zon schijnen. In het noorden zou misschien wat lichte motregen kunnen vallen. De noordoostenwind is matig, langs de kust vrij krachtig.
[Morgenmiddag] breekt de zon weer wat vaker door, maar vooral in het noorden blijft er vrij veel bewolking aanwezig. De maximumtemperatuur varieert van 13°C op de Wadden tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. Het is droog. De noordoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, later langs de zuidwestkust mogelijk weer krachtig.
[Morgenavond] klaart het van het oosten uit op. Het blijft droog. De noordoostenwind is meest matig, langs de westkust vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting komende 6 dagen :

Woensdag zonnig en vrij warm met maxima van 20 tot 25°C. Donderdag meer bewolking en koeler. Vanaf vrijdag perioden met zon en maximumtemperaturen rond 20°C, in het noordelijk kustgebied enkele graden koeler in het zuiden en zuidoosten enkele graden warmer. Het blijft de gehele periode droog. Er worden voorlopig geen waarschuwingen verwacht.

DI WO DO VR ZA ZO
Temperatuur overdag
15/19 23 17 17/20 20/23 18/22
Temperatuur nacht
8 10 8 8 8 8

 

Neerslag in millimeters
0 0 0 0 0 0
Neerslag kans
10% 10% 10% 10% 10% 10%

 

Windkracht
4 3 3 3 3 3
Windrichting
NO NO N NO NO N

 

Zonneschijn kans
40% 80% 40% 50% 80% 70%

 

Normaal (max temperatuur)
19.4 19.2 20.3 - - -
Normaal (min temperatuur)
10.6 10.8 11.7 - - -

Het weer vanaf maandag 05 juni :

Eerst grote kans (ca. 90%) op een voortzetting van het droge en vrij zonnige weertype. De temperatuurverwachting is onzeker, de kans op temperaturen beneden het langjarig gemiddelde is iets groter dan temperaturen erboven. Pas aan het einde van de verwachtingsperiode neemt de kans op een enkele regen- of onweersbui geleidelijk toe naar ongeveer 30%.

> Radar Herwijnen
> Radar Den Helder
> Download onze Radargram appHomepage

Blog

Weerbericht

+6 uur

Informatie

Twitter

RSS

Contact

DisclaimerDownload de Radargram app


W33R.nl