Homepage Blog Weerbericht +6 uur Informatie

Bewolkt en regenachtig

Geschreven door het KNMI

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

[Vanochtend] is het zwaar bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, in het zuiden en zuidwesten geleidelijk vrij krachtig. Langs de kust wordt de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
[Vanmiddag] blijven er perioden met regen. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig tot vrij krachtig. Langs de zuidwestkust staat een krachtige tot harde wind, windkracht 6-7.
[Vanavond] regent het op veel plaatsen. In het zuiden staat een matige tot vrij krachtige wind uit een zuidwestelijke richting. In het noorden wordt de wind geleidelijk zuidoostelijk.

[Komende nacht] valt er nagenoeg overal regen en motregen. De meeste regen valt in het zuiden. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is in het midden en zuiden westelijk en overwegend matig. In het noorden draait de wind naar noordoost.

[Morgenochtend] is het bewolkt en regenachtig. In de zuidelijke helft van het land staat er een matige wind uit westelijke richtingen. In de noordelijke helft is de wind noordoost en matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
[Morgenmiddag] is het bewolkt en valt er nog steeds regen. In het noorden wordt het geleidelijk droog. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. In de loop van de middag draait de wind van het noorden uit geleidelijk op steeds meer plaatsen naar een noordoostelijke richting. In het zuiden van Limburg gebeurt dit pas aan het einde van de middag.
[Morgenavond] trekt de regen geleidelijk naar het zuiden. De laatste regen verlaat het uiterste zuiden rond middernacht. In de tweede helft van de avond begint het in het noorden op te klaren. De noordoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied, vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting komende 6 dagen :

Overgang naar overwegend droog, vrij koud weer met zonnige perioden en 's nachts in opklaringen lichte vorst. De kans op uitgifte van waarschuwingen is vooralsnog klein.

ZA ZO MA DI WO DO
Temperatuur overdag
10 11 11 11 12 13
Temperatuur nacht
8 2 -2 -2 -1/4 -1/6

 

Neerslag in millimeters
5/10 0 0 0 0/2 0/2
Neerslag kans
90% 10% 10% 20% 30% 30%

 

Windkracht
4 4 2 2 3 2
Windrichting
N NO NO N ZW NO

 

Zonneschijn kans
10% 70% 70% 40% 30% 30%

 

Normaal (max temperatuur)
15.9 17.4 18 - - -
Normaal (min temperatuur)
7.3 8.4 9.2 - - -

Het weer vanaf vrijdag 07 april :

Grote kans (70-80%) op voortzetting van het overwegend droge weertype. Aanvankelijk liggen de maximumtemperaturen onder het langjarig gemiddelde. Later in de periode wordt het waarschijnlijk wat warmer.

> Radar Herwijnen
> Radar Den Helder
> Download onze Radargram appHomepage

Blog

Weerbericht

+6 uur

Informatie

Twitter

RSS

Contact

DisclaimerDownload de Radargram app


W33R.nl