Homepage Blog Weerbericht +6 uur Informatie

Vrij veel bewolking en in het zuidwesten eerst plaatselijk mist

Geschreven door het KNMI

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vanmiddag] komt in het zuidwesten eerst nog plaatselijk mist voor. Verder is de zon op enkele plaatsen te zien. Op de meeste plaatsen overheerst echter de bewolking en in het westen kan plaatselijk wat regen vallen. De maxima liggen tussen 6°C in het oosten en 10°C in het noordwesten. De wind is zwak tot matig tot noord tot noordoost.
[Vanavond] ontstaat er weer plaatselijk mist en valt er in het oosten en zuidoosten soms wat motregen. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig.

[Komende nacht] valt er in het oosten en zuidoosten af en toe motregen. Verder is het vooral in het westen plaatselijk mistig. De minima liggen tussen 4°C in het zuiden tot dicht bij het vriespunt in het noorden. Er staat weinig wind.

[Morgenochtend] maakt het noordelijk kustgebied kans op een bui. Verder overheerst de bewolking en is er in het westen plaatselijk mist aanwezig. Tegen de middag lost de mist op en breekt in het westen en noorden de zon af en toe door. De noordoostelijke wind is zwak tot matig.
[Morgenmiddag] blijft het overwegend droog. In het westen laat de zon zich af en toe zien, in het oosten is het bewolkt. Het wordt maximaal een graad of 6 bij een zwakke tot matige wind uit noord tot noordoost.
[Morgenavond] zijn er in het noorden en westen opklaringen, in de rest van het land is het bewolkt. Het blijft droog. De noordoostenwind is langs de kust en boven het IJsselmeer matig, landinwaarts staat er weinig wind. (Bron: KNMI)

Weersverwachting komende 6 dagen :

Overgang naar koud en meestal bewolkt weer. Vanaf vrijdagavond is er iedere dag kleine kans op een beetje (natte) sneeuw, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Na vandaag is de kans op de uitgifte van waarschuwingen klein.

DO VR ZA ZO MA DI
Temperatuur overdag
6 4 3 2 4 4
Temperatuur nacht
1/4 1 -1/0 -1 -1/1 -2/2

 

Neerslag in millimeters
0/1 0 0 0 0/1 0/2
Neerslag kans
20% 10% 20% 30% 30% 30%

 

Windkracht
3 3 3 3 3 3
Windrichting
NO NO NO NO NO O

 

Zonneschijn kans
30% 20% 20% 10% 10% 10%

 

Normaal (max temperatuur)
5.1 5.7 5.5 - - -
Normaal (min temperatuur)
0.3 0.9 0.7 - - -

Het weer vanaf woensdag 07 december :

Waarschijnlijk (70% kans) aanhoudend vrij koud weer met overdag temperaturen rond 5°C en 's nachts rond 0°C. De kans op neerslag neemt langzaam toe naar 50%, meestal in de vorm van regen. De kans op (natte) sneeuw is klein.

> Radar Herwijnen
> Radar Den Helder
> Download onze Radargram appHomepage

Blog

Weerbericht

+6 uur

Informatie

Twitter

RSS

Contact

DisclaimerDownload de Radargram app


W33R.nl