Homepage radargram.app Weerbericht +6 uur Informatie

Vanavond enkele (stevige) buien met kans op onweer

Geschreven door het KNMI

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.


[Vanavond] komen er in het hele land talrijke buien voor. Plaatselijk kunnen dit stevige buien zijn en vooral in de kustgebieden en het zuidoosten soms met onweer. De wind uit het zuidwesten is overwegend matig, in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk af en toe vrij krachtig.

[Komende nacht] zijn er enkele buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer. In het zuidoosten blijft het overwegend droog. Het koelt af naar 15°C langs de kust tot rond 10°C in het oosten. Er staat een matige wind uit het zuidwesten, in de kustgebieden komt de wind uit het westen en is af en toe vrij krachtig.

[Morgenochtend] zijn er in het westen en midden veel buien met een kans op onweer. In het oosten komt slechts een enkele bui voor. Er is vrij veel bewolking. Boven land komt de wind uit het zuidwesten en is matig. In de kustgebieden staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.
[Morgenmiddag] wisselen zon en buien elkaar af. Plaatselijk is er een kans op onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind draait van zuidwest naar west tot noordwest en is overwegend matig.
[Morgenavond] valt er in het oosten en zuiden eerst nog een bui. Van het noordwesten uit wordt het geleidelijk overal droog en klaart het meer op. De wind uit het westen is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Weersverwachting komende 6 dagen :

Begin volgende week een rustig weertype met veel zon en middagtemperaturen rond 22°C. Vanaf woensdag toenemende kans op enkele buien, gevolgd door wat minder warm weer. Vanaf zondag is de kans op uitgifte van waarschuwingen voorlopig klein.

ZA ZO MA DI WO DO
Temperatuur overdag
17 20 21 22 23 21
Temperatuur nacht
12 9 10 11 13 13

 

Neerslag in millimeters
5/10 0 0 0 0/5 0/2
Neerslag kans
80% 10% 10% 20% 40% 30%

 

Windkracht
4 3 3 2 3 3
Windrichting
W Z Z Z Z ZW

 

Zonneschijn kans
30% 60% 50% 40% 50% 50%

 

Normaal (max temperatuur)
16 14.5 12.8 - - -
Normaal (min temperatuur)
9.2 7.4 6.6 - - -

Het weer vanaf vrijdag 29 september :

Grote kans (70%) op een licht wisselvallig weertype met temperaturen die dalen naar het klimaatgemiddelde.

> Radar Herwijnen
> Radar Den Helder
> Download onze Radargram appHomepage

Weerbericht

+6 uur

Informatie

radargram.app

Twitter

Contact

DisclaimerDownload de Radargram app


W33R.nl