Homepage Blog Weerbericht Radargram Hagel Informatie

De laatste updates

Hagel

9 maart 2020 Neerslag in vaste vorm (hagel) gemeten door radar, is vanaf nu live. De groene kleur is hagel. In tegenstelling tot bestaande hagelproducten op het internet, laten deze beelden daadwerkelijk gemeten hagel (neerslag in vaste vorm) zien.


Windsnelheid gemeten door de doppler radar

4 juni 2019 Windsnelheidloop gemeten door de doppler radar is vanaf nu live.


Neerslagloop in stappen van 2,5 minuut

28 april 2019 De radar op de homepage is vervangen. De nieuwe radar is te zien in stappen van 2,5 minuut i.p.v. 5 minuten. De radar in stappen van 5 minuten is verplaatst naar hierrrr.


Radarresolutie van 1000 meter naar 225 meter

3 april 2019 De resolutie van de radar is verbeterd. Deze is nu 225 meter ipv 1000 meter. De beelden vind je hier. Klik op de hoeken van de kaart om naar een andere locatie te gaan. Als je in de buurt van Den Helder wilt kijken switch dan onderaan de radarkaart de radarlocatie naar Herwijnen. Hetzelfde voor Herwijnen / Gorinchem en omgeving. Switch in dat geval naar de radar in Den Helder.


Neerslagradar locatie Den Helder toegevoegd

11 jan 2019 De neerslagradars van Nederland staan op twee locaties. 1 in Herwijnen en 1 in Den Helder. Vanaf vandaag kun je naast Herwijnen ook van Den Helder een radargram opvragen. Je kunt switchen tussen de radarlocaties onderaan de pagina (zie figuur hieronder). Wat een radargram is lees je in mijn blog.


Homepage

Blog

Weerbericht

Radargram

Hagel

Wind (doppler)

Neerslagradar

Verticaal

Twitter

Informatie

Updates

Uitleg

App

RSS

Contact

Disclaimer

https://w33r.nl